Help

Microsoft 365 van GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Maak een back-up van mijn e-mail-, berichten- of contactgegevens

Het maken van een back-up van uw gegevens is een geweldige proactieve stap die u kunt nemen om ervoor te zorgen dat u niet alles verliest in een catastrofale of onvoorziene gebeurtenis. Het is een soort verzekering voor uw huis of auto. We bieden verschillende mogelijkheden om uw gegevens op te slaan.

Archief voor Microsoft 365

Als u een back-up van al uw gegevens nodig heeft, om wettelijke of nalevingsredenen, moet u het Add-on voor archivering voor Microsoft 365 . Dit is de premiumselectie en moet aan alle mailboxen in uw organisatie worden toegevoegd.

Back-up voor Microsoft 365

Als u op zoek bent naar een oplossing die robuust is, maar u zich geen zorgen hoeft te maken over naleving van de regelgeving, bekijk dan de Back-up e-mailadd-on voor Microsoft 365 . U kunt Backup toevoegen aan individuele mailboxen, zonder dat u deze aan de hele organisatie hoeft toe te voegen.

Sla uw Outlook-e-mailgegevens zelf lokaal op

Als u Outlook voor uw e-mailclient gebruikt, ongeacht welke e-mailservice u gebruikt, kan dat altijd maak een back-upbestand van al uw lokale e-mailgegevens , voor eigen gebruik.

Zie het Microsoft-artikel voor meer informatie over het maken van een back-up in Outlook: Exporteer of maak een back-up van berichten, agenda, taken en contacten .

Maak een kopie van uw Workspace Webmail-inbox

Als u Workspace Webmail gebruikt, kunt u de aard van POP3-e-mailinstellingen gebruiken om maak een kopie van al uw inboxinhoud .


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.