Maak een back -up van mijn database in Plesk -hosting

Bewaar altijd een back -up van je databases - er is geen andere manier om je voor te bereiden op het onverwachte. Zo maak je handmatig een back -upbestand van je Plesk -database.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Selecteer Webhosting en selecteer Beheren naast het Plesk -account waarvan je een back -up wilt maken.
  3. Selecteer Plesk Admin .
  4. Selecteer Databases in de linkerzijbalk.
  5. Selecteer Dump exporteren voor de database waarvan je een back -up wilt maken.
  6. Selecteer Dump automatisch downloaden na maken en selecteer vervolgens OK .

Als je klaar bent, klik je op de downloadkoppeling in de rechter benedenhoek van de pagina om het bestand op je lokale computer op te slaan. Hoewel er geen bestandsnaamextensie aan dit gecomprimeerde bestand is gekoppeld, is de indeling .bak.