GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Maak een back -up, herstel en bereid je voor op noodherstel

back -upsteen

Beveilig je website
Wachtwoorden & 2SV | Back -up & herstellen
SSL | Firewall | Monitor & scannen
Veilige betalingen | CMS -updates

Wat is het?

Er gebeuren slechte dingen. Wat als je terug in de tijd zou kunnen gaan? Dat is wat back -up en herstel je geeft.

Je maakt een back -up door je website regelmatig op te slaan op een veilige locatie. Je kunt dit handmatig doen of een back -upservice instellen. Als er iets met je websitebestanden gebeurt, gebruik je je back -up om je site te herstellen zoals die was.

Wat als er malware is? Het kan je websitebestanden infecteren en een tijdje niets doen. Gedurende die tijd wordt de malware opgeslagen als onderdeel van je back -ups. Als je je site herstelt met een geïnfecteerde back -up, wordt de malware teruggezet op je server. Een noodherstelservice verwijdert de malware, herstelt je bestanden en zorgt ervoor dat je site weer actief is.

Waarom heb ik het nodig?

Zonder een back -up moet je elk bestand dat je kwijtraakt opnieuw opbouwen. Als je database -informatie kwijtraakt, kun je deze mogelijk niet opnieuw opbouwen. Sla in plaats daarvan regelmatig back -ups op en gebruik deze om te herstellen.

Noodherstel voegt de mogelijkheid toe om een professional malware te laten verwijderen en je site weer aan de praat te krijgen.

Wat moet ik doen?

Je moet beslissen of je zelf je back -ups wilt maken of dat je een service wilt aanschaffen om dit voor je te doen. Hieronder vindt u bronnen voor beide opties en voor noodhersteldiensten.

Maak zelf een back -up van je bestanden

E -mail: Welke e -mailback -up je nodig hebt, hangt af van de regelgeving en naleving voor je type bedrijf. Kijk eens naarMaak een back -up van mijn e -mail, berichten of contactgegevens om te kiezen welke back -upoptie het beste bij je past. Als je het niet zeker weet, Neem contact op met onze deskundige gidsen .

Websites + Marketing: Er wordt automatisch een back -up van je site gemaakt wanneer er grote wijzigingen optreden, zoals het wijzigen van je thema, het publiceren van je site of het verwijderen van een sectie. Je kunt ook je eigen back -up maken en herstellen .

Beheerde WordPress: Beheerde WordPress bevat dagelijkse back -ups van je bestanden van de afgelopen 30 dagen, en je kunt enkele of alle bestanden voor je WordPress -site handmatig herstellen.

Hosting: Kijk eens naarWat is website back-up? Het bevat informatie voor de verschillende hostingplatforms die klanten van GoDaddy hebben.

Abonneer je op een back -upservice

Websites + Marketing: Websites + Marketing omvat automatische back -ups wanneer er grote wijzigingen optreden, zoals het wijzigen van je thema, het publiceren van je site of het verwijderen van een sectie.

Beheerde WordPress: Beheerde WordPress bevat dagelijkse back -ups van je bestanden van de afgelopen 30 dagen, en je kunt enkele of alle bestanden voor je WordPress -site handmatig herstellen. Als je meer controle nodig hebt over je Managed WordPress -back -ups, Back -up van de website van GoDaddy heeft meer opties beschikbaar. Zodra je het product hebt gekocht, hebben we wat informatie van je nodig om alles in te stellen.Configureer mijn back -ups zal je helpen.

Hosting: Back -up van de website van GoDaddy kan zorgen voor back -ups van je site en hostingbestanden. Zodra je het product hebt gekocht, hebben we wat informatie van je nodig om alles in te stellen.Configureer mijn back -ups zal je helpen.

Abonneer je op een noodherstelservice

Websites + Marketing: Wij zorgen hiervoor en lossen eventuele problemen op die optreden met de servers die uw site hosten.

Beheerde WordPress: Wij beheren je WordPress -server en zorgen voor elk herstel dat nodig is.

Andere hosting: Websitebeveiliging helpt je bij het verwijderen van malware van je hosting en het herstellen van je site na een aanval.