Maak een admin -gebruiker aan in de WordPress -database

Je kunt vanuit de database een nieuwe WordPress -beheerder maken. Gebruik deze methode als je oorspronkelijke admin -gebruiker beschadigd of verwijderd is.

1. Log in op phpMyAdmin ( cPanel / Plesk / Webhosting / Beheerde WordPress ).

Opmerking: als je cPanel -hosting gebruikt, moet je de database voor je WordPress -site in de linkerkolom selecteren voordat je doorgaat naar de volgende stap.

2. Selecteer in het linkermenu de tabel wp_users.
  3. Selecteer Invoegen .
  4. Voer het volgende in:
    Veld Wat het is ...
    ID Elk nummer dat nog niet door een andere gebruiker wordt gebruikt
    user_login Gebruikersnaam voor toegang tot het WordPress -dashboard
    user_pass Wachtwoord voor deze gebruiker

Opmerking: Zorg ervoor dat je MD5 selecteert in het functiemenu.

user_nicename De bijnaam voor deze gebruiker
    user_email E -mailadres voor deze gebruiker
    user_registered Datum en tijd waarop deze gebruiker is geregistreerd
    user_status Zet dit op 0
    weergavenaam Naam die voor deze gebruiker wordt weergegeven

5. Selecteer Ga .
  6. Selecteer de tabel wp_usermeta.
  7. Selecteer Invoegen .
  8. Voer het volgende in:
    Veld Wat is het ...
    user_id Voer de ID van stap 4 in
    meta_key Voer wp_capabilities in

Opmerking: neem voor Beheerde WordPress -accounts of aangepaste voorvoegsels voor databasetabellen het voorvoegsel op (bijv. Wp_ coolPrefix _capabilities ).

meta_value Voer het volgende in:
    a: 1: {s: 13: "administrator"; s: 1: "1";}

9. Selecteer Ga .
  10. Selecteer opnieuw het tabblad Invoegen.
  11. Voer het volgende in:
    Veld Wat het is ...
    user_id Voer de ID van stap 4 in
    meta_key Voer wp_user_level in

Opmerking: neem voor Beheerde WordPress -accounts of aangepaste voorvoegsels voor databasetabellen het voorvoegsel op (bijv. Wp_ coolPrefix _user_level ).

meta_value Voer het getal 10 in

12. Selecteer Ga .

De admin -gebruiker is nu klaar om in te loggen met zijn gebruikersnaam en wachtwoord.