Maak een aangepaste XML -exportindeling

Maak een aangepaste XML -exportindeling voor je bestellingen, klanten of coupons.

Verplicht: Klant / bestelling / coupon exporteren is een premium WooCommerce -extensie die wordt meegeleverd met WordPress Ecommerce Hosting of als een zelfstandige aankoop.

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Ga naar WooCommerce > Exporteren > Aangepaste indelingen .
  3. Selecteer het exporttype dat je wilt maken: bestellingen , klanten of coupons .
  4. Klik op Nieuwe XML -indeling toevoegen .
  5. Selecteer een bestaande indeling om als uitgangspunt voor je aangepaste indeling te gebruiken en klik op Laden of klik op X om helemaal opnieuw te beginnen.
  6. Werk de indelingsopties bij:
  7. Werk de kolomtoewijzing bij om te bepalen welke velden bij je export worden weergegeven.
  8. Klik op Opslaan.

Meer info