Beheerde WordPress -e -commerce Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Maak een aangepaste bestelstatus in Managed WooCommerce Stores

Het bestelstatussysteem van WooCommerce biedt standaardstatussen voor je bestellingen, maar als je aangepaste statussen wilt, ben je op de juiste plek.

In dit artikel bespreken we hoe je aangepaste bestelstatussen kunt maken, zoals Ontwerpen , In afwachting van verzending of Wachten op materialen . Met een aantal basiscodes kun je deze aangepaste bestelstatussen toevoegen.

Standaard WooCommerce -bestelstatussen

 • Voltooid
 • Verwerken
 • In afwachting van betaling
 • In de wacht
 • Terugbetaald
 • Geannuleerd
 • Mislukt

Een aangepaste WooCommerce -bestelstatus maken

 1. Begin door je aan te melden bij je WordPress -site .
 2. Plaats de muisaanwijzer op WooCommerce in het menu aan de linkerkant en klik op Instellingen .
 3. Ga op de pagina met instellingen van WooCommerce naar de pagina Bestelstatussen .
 4. Hier zie je een lijst met de verschillende bestelstatussen die momenteel beschikbaar zijn op je site. Om een nieuwe aangepaste bestelstatus aan te maken, klik je op de knop Bestelstatus toevoegen bovenaan de pagina.
 5. Om het kort te houden, blijven we bij het configureren van enkele basisinstellingen, terwijl we andere overslaan. Als je meer informatie wilt over een bepaalde instelling, bekijk dan onze WooCommerece aangepaste bestelstatusinstellingen referentie .
  Laten we beginnen met het configureren van een aangepaste status door het veld Naam in te vullen met de naam van je nieuwe bestelstatus.
 6. Voor een eenvoudigere herkenning in één oogopslag, is het een goed idee om de instellingen voor Kleur , Pictogram en Actiepictogram te gebruiken om een pictogram en kleur toe te wijzen die de nieuwe bestelstatus beschrijven.
 7. Het gebruik van werkstromen maakt het eenvoudiger om de volgende stap in het bestelproces te volgen en in te stellen. Door het veld Volgende statussen te gebruiken, kunt u eventuele statussen definiëren die kunnen plaatsvinden nadat de huidige status is voltooid.
 8. Voor robuustere rapportage moet de instelling Opnemen in rapporten worden ingeschakeld om deze nieuwe aangepaste status op te nemen bij het genereren van rapporten.
 9. Ten slotte kan de instelling Betaald worden geselecteerd om te bepalen of een bestelling met deze aangepaste status moet worden geïdentificeerd als betaald.
 10. Nu al je instellingen zijn ingevoerd, kun je op de knop Bestelstatus opslaan klikken en je nieuwe bestelstatus gebruiken.

Meer informatie