Maak cPanel -e -mailfilters in mijn Linux -hostingaccount

Met cPanel kun je twee soorten e -mailfilters maken:

• Filters op wereldwijd niveau verwerken e -mail voordat deze een van je postvakken bereikt.
  • Filters op gebruikersniveau verwerken e -mail nadat deze is ontvangen door een specifiek account.
  1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Klik onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
    klik op beheren
  3. Klik in het Dashboard van het account op cPanel-Admin.
  4. Op de cPanel -startpagina, in de sectie E -mail:
    • Klik op Algemene e -mailfilters om een algemeen filter te maken.
    • Als je een filter op gebruikersniveau wilt maken, klik je op E-mailfilters en klik je naast de naam van het account dat je wilt filteren in de kolom Acties op Filters beheren .
  5. Klik op Een nieuw filter maken .
  6. Voer een filternaam in .
  7. Selecteer de gewenste regels en acties , voer deze in en klik op Maken .