Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

Microsoft 365 van GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Maak app -wachtwoorden

Opmerking: dit artikel is alleen van toepassing op e -mailclients die gebruikmaken van basisverificatie. App -wachtwoorden werken niet met moderne verificatie .

Nadat je meervoudige authenticatie (MFA) hebt ingesteld, kun je app- wachtwoorden gebruiken om je aan te melden bij oudere apps en apparaten die geen beveiligingscodes ondersteunen. Je hoeft je maar één keer aan te melden met je willekeurig gegenereerde app -wachtwoord in plaats van je normale e -mailwachtwoord. Je kunt hetzelfde app -wachtwoord gebruiken met meerdere apparaten of je kunt voor elk apparaat een nieuw app -wachtwoord maken.

 1. Log in op de pagina Aanvullende beveiligingsverificatie . Gebruik je Microsoft 365 e -mailadres en wachtwoord (je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord werken hier niet).
 2. Voer de verificatiecode in die naar je telefoon is verzonden of gebruik de Microsoft Authenticator -app om te bewijzen dat je gemachtigd bent voor toegang tot je e -mailaccount.
 3. Selecteer bovenaan de pagina App -wachtwoorden .
  Verplicht: om app -wachtwoorden te zien, moet je eerst een MFA -methode instellen. Hiervoor moet een beheerder MFA voor je inschakelen . Mogelijk moet je je afmelden en vervolgens weer aanmelden om de methode in te stellen.
  App -wachtwoorden
 4. Selecteer maken .
 5. Voer een Naam in om te onthouden wanneer je het wachtwoord moet gebruiken, zoals de naam van je apparaat. Selecteer vervolgens volgende .
  Maak een app -wachtwoordnaam
 6. Je wachtwoord wordt weergegeven. Selecteer wachtwoord kopiëren naar klembord en sla je wachtwoord op een veilige locatie op. Het wachtwoord kan niet opnieuw worden weergegeven.
  Maak een app -wachtwoordnaam
 7. Selecteer Sluiten om een lijst met je app -wachtwoorden weer te geven. Vanaf hier kun je naar wens wachtwoorden maken of verwijderen.

De volgende keer dat je je aanmeldt bij je e -mailaccount, wordt je gevraagd om je app -wachtwoord in te voeren. Je hoeft dit maar één keer per app te doen.

Verwante stappen

 • Om app -wachtwoorden te verwijderen, selecteer je Verwijderen naast het wachtwoord en bevestig je dat je het wilt verwijderen.
 • App -wachtwoorden zijn vereist als je SMTP -verificatie inschakelt en MFA hebt ingesteld.

Meer informatie