Maak app -wachtwoorden

Nadat je meervoudige authenticatie (MFA) hebt ingesteld, kun je app- wachtwoorden gebruiken om je aan te melden bij oudere apps en apparaten die geen beveiligingscodes ondersteunen. Je hoeft je maar één keer aan te melden met je willekeurig gegenereerde app -wachtwoord in plaats van je normale e -mailwachtwoord. Je kunt hetzelfde app -wachtwoord gebruiken met meerdere apparaten of je kunt voor elk apparaat een nieuw app -wachtwoord maken.

1. Log in op de pagina Aanvullende beveiligingsverificatie . Gebruik je Microsoft 365 e -mailadres en wachtwoord (je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord werken hier niet).
  2. Voer de verificatiecode in die naar je telefoon is verzonden of gebruik de Microsoft Authenticator -app om te bewijzen dat je gemachtigd bent voor toegang tot je e -mailaccount.
  3. Selecteer bovenaan de pagina App -wachtwoorden .
    Verplicht: Om app -wachtwoorden te zien, moet je MFA hebben ingeschakeld door een beheerder en vervolgens een methode registreren.
    App -wachtwoorden
  4. Selecteer maken .
  5. Voer een Naam in om te onthouden wanneer je het wachtwoord moet gebruiken, zoals de naam van je apparaat. Selecteer vervolgens volgende .
    Maak een app -wachtwoordnaam
  6. Je wachtwoord wordt weergegeven. Selecteer wachtwoord kopiëren naar klembord en sla je wachtwoord op een veilige locatie op. Het wachtwoord kan niet opnieuw worden weergegeven.
    Maak een app -wachtwoordnaam
  7. Selecteer Sluiten om een lijst met je app -wachtwoorden weer te geven. Vanaf hier kun je naar wens wachtwoorden maken of verwijderen.

De volgende keer dat je je aanmeldt bij je e -mailaccount, wordt je gevraagd om je app -wachtwoord in te voeren. Je hoeft dit maar één keer per app te doen.

Verwante stappen

• Om app -wachtwoorden te verwijderen, selecteer je Verwijderen naast het wachtwoord en bevestig je dat je het wilt verwijderen.
  • App -wachtwoorden zijn vereist als je SMTP -verificatie inschakelt en MFA hebt ingesteld.