Los problemen met WordPress -plug -ins op

Je kunt de onderstaande stappen gebruiken om problemen met WordPress -plug -ins te diagnosticeren.

Bereid je WordPress -site voor op het oplossen van problemen:

1. Je moet altijd een back -up van je site maken voordat je problemen oplost.
  2. Schakel caching -plug -ins uit .
  3. Schakel WP_CACHE uit als je site dit gebruikt.

Zoek naar een plug-in-gerelateerde fout:

1. Schakel de WordPress -foutopsporingsmodus in .
  2. Ga naar je site en controleer of er een PHP -fout is opgetreden.
  3. Als er een PHP -fout is, controleer dan of de map met plug -ins zich in het bestandspad bevindt. Hieronder staat een voorbeeld:
    Parse error: syntax error, onverwachte '}' in/home/html/wp-content/plugins /basic-plugin/basic-plugin.php on line 50
  4. Als het bestandspad plug -ins bevat, suggereert dit dat het probleem te maken heeft met de plug -in waarnaar in de fout wordt verwezen en dat je verder kunt gaan met het oplossen van het probleem .
  5. Als de fout niet zichtbaar is op je website, moet je de fout melden:
  6. Als de gedetailleerde fouten of logboeken een PHP -fout weergeven, kun je beginnen met het oplossen ervan .
  7. Als je de fout niet kunt vinden, dan moet je al je plug-ins uitschakelen, als je dat nog niet hebt gedaan.
  8. Schakel de plug -ins één voor één in totdat het probleem of de fout zich voordoet.
  9. Zodra er een fout optreedt, heb je waarschijnlijk de plug -in geïdentificeerd die het probleem veroorzaakt. Je kunt dan doorgaan met het repareren ervan .