Problemen met ontbrekende WordPress-afbeeldingen oplossen

Wanneer alle of sommige van je afbeeldingen niet meer zichtbaar zijn, heb je een probleem met de toestemmingen van die bestanden of mappen. Je kunt de onderstaande stappen gebruiken om toestemmingsproblemen te diagnosticeren en op te lossen.

Controleren op toestemmingsproblemen

1. Je kunt testen of een afbeelding problemen heeft met de toestemmingen of ontbreekt door naar de URL van de afbeelding te gaan in je browser.
     Voorbeeld: http://example.com/wp-content/uploads/2017/07/Capture.png
  2. Als je een fout krijgt bij het benaderen van de afbeelding, dan ontbreekt deze of heeft deze onjuiste toestemmingen.
  3. Voordat je de toestemmingen controleert is beter om eerst te verifiëren dat het bestand bestaat. Je kunt de URL van een afbeelding vinden in je Mediabibliotheek.
  4. Verbinding maken met je hosting via FTP.
  5. Je kunt naar de /wp-content mappen bladeren.
  6. Definities van Linux -machtigingen—controleer of de toestemmingen van de /wp-content directory juist zijn.
  7. Als de /wp-content map of de bestanden erin geen lees- of web-zichtbare toestemmingen hebben, zullen ze niet zichtbaar zijn en moet je ze bijwerken.

Opmerking: Voor Windows-accounts kun je alleen maptoestemmingen beheren.

Verwante stappen:

• Als het instellen van toestemmingen je afbeeldingen niet zichtbaar maakte of de afbeelding was niet aanwezig in de map, moet je de afbeelding opnieuw uploaden en opnieuw toevoegen aan de pagina.
  • Zoeken en vervangen met een WordPress-plug-in

Meer informatie: