Microsoft 365 van GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Los problemen met ontbrekende e -mail op na het verplaatsen naar Microsoft 365

Controleer nadat je bent overgeschakeld van Workspace Email naar Microsoft 365 of je berichten correct zijn verplaatst. De overgang kan alleen berichten verplaatsen die zijn opgeslagen op de Workspace Email -servers naar Microsoft 365. Dit betekent dat als je berichten opslaat in je lokale e -mailclient, er mogelijk berichten ontbreken in je Exchange -account met Microsoft 365.

Controleer voordat je verdergaat of je een map hebt met de naam In-place archief in Microsoft Outlook of Outlook op het web. Als je dat doet, heb je toegang tot je oude Workspace Email -inhoud en hoef je de onderstaande stappen niet te volgen.

Waarschuwing: je kunt de volgende stappen alleen voltooien binnen 14 dagen nadat de transitie is voltooid. Daarna heb je geen toegang meer tot de Workspace Email -servers.

Ik controleer mijn e -mail bij een client

Als je een e -mailclient gebruikt (zoals Outlook voor Windows of Mail voor Mac), controleer dan of je e -mail ontvangt in Outlook op het web.

 1. Meld je aan bij Outlook op het web . Gebruik je Microsoft 365 e -mailadres en wachtwoord (ze zijn hetzelfde als je Workspace Email -account).
 2. Controleer of je mappen in de linkerkolom staan en je je berichten ziet.
  • Als je je mappen/berichten in Outlook op het web ziet, maar ze ontbreken in je client, abonneer je dan op je mappen. Hier zijn de stappen om je te abonneren op mappen van Microsoft.
  • Als er mappen/berichten ontbreken in Outlook op het web, maar je ziet ze in je client, maak dan back -ups en importeer ze naar je Exchange -account.
  • Als er mappen/berichten ontbreken in Outlook op het web en je client, of als je geen e -mail ontvangt, neem je contact op met onze GoDaddy -gidsen voor hulp .

Ik controleer mijn e -mail in Workspace Webmail

Als je Workspace Webmail gebruikt, kun je na je overgang je nieuwe Microsoft 365 -webmail bekijken . Vergelijk Outlook op het web en Workspace Webmail om te bevestigen dat je e -mail ontvangt.

 1. Meld je aan bij Outlook op het web . Gebruik je Microsoft 365 e -mailadres en wachtwoord (ze zijn hetzelfde als je Workspace Email -account).
 2. Meld je aan bij in een ander venster of tabblad Werkruimte Webmail . Gebruik je Microsoft 365 e -mailadres en wachtwoord opnieuw.
 3. Vergelijk je mappen en hun berichten in Workspace Webmail en Outlook op het web.
  • Als er mappen/berichten ontbreken in Outlook op het web, maar je ziet ze wel in Workspace Webmail, open je de map Verwijderde items en selecteer je Items die uit deze map zijn verwijderd herstellen . Selecteer de berichten en selecteer vervolgens Herstellen om ze terug te zetten naar hun standaardlocatie in Outlook op het web.
  • Als er mappen/berichten ontbreken in Outlook op het web en in Workspace Webmail, zie je geen berichten in de map Verwijderde items of ontvang je geen e -mail, neem dan contact op met onze GoDaddy -gidsen voor hulp .

Verwante stap

Meer informatie