Websitebeveiliging en back-ups Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Los problemen met de cache op

Als je cacheproblemen hebt met je website, zijn er een aantal dingen die je kunt proberen om dit op te lossen. De onderstaande tabel is gerangschikt van eenvoudigste tot meest gecompliceerde. Begin met de eerste rij en controleer of je cacheprobleem is opgelost voordat je doorgaat naar de volgende rij.

Stappen om te proberen
Wis de cache van de firewall Cache wissen voor de firewall van je webtoepassing (WAF)
Wis de browsercache Wis het cachegeheugen van mijn browser
Stel het cacheniveau in op caching van de site Wijzig mijn cacheniveau
Cache -uitzonderingen

Als je caching voor specifieke bestanden of mappen wilt uitschakelen, kun je dit doen zonder de hele cache uit te schakelen.

1. Ga naar je GoDaddy productpagina .
  2. Onder Website Veiligheid en back-ups, naast de beveiliging van onze website-account dat u wilt gebruiken, selecteer Beheren.
  3. Selecteer Firewall in het navigatiemenu.
    Firewall
  4. Selecteer voor het domein dat je wilt configurerenKogge pictogram en selecteer vervolgens Prestaties .
    Prestaties
  5. Selecteer URL's zonder cache , voer het pad in naar de pagina die je niet in cache wilt plaatsen en selecteer URL toevoegen .

Opmerking: voeg geen pagina's/mappen met veel verkeer zoals/feed/toe aan niet-cache URL's. Je website is kwetsbaar voor DDoS -aanvallen.

We cachen nog steeds afbeeldingen, .css, .js, .pdf, .txt, .mp3 en nog een paar extensies in je WAF, ongeacht de cachemodus of niet-gecachte URL's.