Los een fout bij het uploaden van media op in WordPress

Het WordPress -dashboard kan verschillende fouten geven bij het uploaden van mediabestanden en er zijn meerdere mogelijke oorzaken van deze fouten. Mogelijk moet je een aantal oplossingen proberen voordat je afbeeldingen en media opnieuw kunt uploaden.

1. Bevestig dat je bestand de maximale uploadlimiet voor je gedeelde hostingplan niet overschrijdt.
    1. Als dat het geval is, moet je het bestand verkleinen voordat je het opnieuw uploadt.
    2. Zo niet, maar de bestandsgrootte overschrijdt de standaard PHP -limiet, dan kun je deze vergroten .
  2. Als het probleem zich blijft voordoen, verhoog je je php -geheugenlimiet naar 256M .

Als je php -instellingen niet het probleem zijn, is de volgende stap bevestigen dat WordPress probeert om media te uploaden naar de juiste map en dat die map de juiste machtigingen heeft.

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Klik op de linkernavigatiebalk op Instellingen .
  3. Klik onder Instellingen op Media .
  4. Controleer of het pad in het gedeelte " Uploads in deze map opslaan " juist is voor je WordPress -site. Bijvoorbeeld:
    / AbsoluteHostingPath / SubFolder / wp-content / uploads
    • AbsoluteHostingPath is het absolute pad voor je hostingaccount. ( cPanel / Plesk )
    • SubFolder is alleen nodig als je WordPress in een submap hebt geïnstalleerd.
  5. Bevestig de / SubFolder / wp-content / uploads folders hebben allemaal "Write" permissies. ( cPanel / Plesk )

Opmerking: op cPanel -hosting moet alleen de gebruikersgroep schrijfmachtigingen hebben.

Als je nog steeds geen media kunt uploaden via het WordPress -dashboard, is de volgende stap om te bepalen of een van je plug -ins het probleem veroorzaakt.

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Deactiveer al je plug -ins.
  3. Probeer je mediabestand opnieuw te uploaden.
  4. Als het je lukt om een bestand te uploaden, activeer je je plug -ins een voor een totdat je de plug -in vindt die het probleem veroorzaakt.

Meer informatie: