Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Los DNS -problemen op in nieuwe hostingaccounts

Wanneer je je hostingaccount instelt , laten we je weten of de DNS -instellingen van je domeinnaam hier niet naar verwijzen. Dit betekent dat de inhoud die je hebt geüpload niet wordt weergegeven totdat je de DNS -instellingen van je domeinnaam hebt bijgewerkt.

Als je niet wilt dat je nieuwe site voor iedereen wordt weergegeven, moet je de DNS -instellingen niet wijzigen. Als je er zeker van wilt zijn dat je nieuwe site er goed uitziet, ga dan naarPreviewing Your Website .

Als je klaar bent om je nieuwe site weer te geven, kun je je DNS -instellingen op een van de volgende twee manieren bijwerken bij de registerhouder van je domeinnaam (dat wil zeggen het bedrijf waar je deze hebt geregistreerd):

  • Een record / IP -adres - Het bijwerken van het primaire A -record van je domeinnaam (meestal aangegeven met het @ -symbool) heeft geen invloed op je andere DNS -instellingen (bijv. E -mailservice). Gebruik het IP -adres dat je hebt gevonden metWat is het IP-adres van mijn website? .
  • Naamservers - Het bijwerken van de naamservers van je domeinnaam verandert ook alle DNS -instellingen van je domeinnaam naar onze standaardinstellingen (bijvoorbeeld door onze e -mailservice te gebruiken). Gebruik de naamservers die je vindt inVind de naamservers van mijn GoDaddy .

Het kan tot 48 uur duren voordat deze wijzigingen worden weergegeven op internet.

Zie als je domeinnaam hier is geregistreerdDNS-records beheren ofMijn domeinnaamserver bewerken .