Aanmelden bij WordPress

Hier lees je hoe je je aanmeldt bij WordPress om je site te bewerken.

1. In een browser: ga naar http://[je WordPress-domeinnaam]/wp-admin (bijvoorbeeld http://coolexample.com/wp-admin).
  2. Voer je gebruikersnaam of e-mailadres en wachtwoord in en selecteer Aanmelden.
    aanmelden bij WordPress

Opmerking: Bij Beheerde WordPress- en Pro Beheerde WordPress-hostingaccounts, kun je je WordPress-dashboard rechtstreeks openen van je GoDaddy-account.