Accountbeheer Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Log in op mijn Poynt -account

Meld je aan bij je Poynt -account om toegang te krijgen tot je Poynt -dashboard en accountinformatie. Momenteel is het Poynt -dashboard niet rechtstreeks toegankelijk via GoDaddy.

Opmerking: Poynt en GoDaddy hebben hun krachten gebundeld! Dit betekent dat Poynt-klanten een eenmalige actie moeten ondernemen om een GoDaddy-account te koppelen. Zodra de accounts zijn gekoppeld, gebruik je dezelfde inloggegevens om je aan te melden bij Poynt en GoDaddy .

1. Selecteer Aanmelden op de Poynt -startpagina .
  2. Voer het e -mailadres en wachtwoord van je Poynt -account in en selecteer Aanmelden .
  3. Als je nog geen GoDaddy-account aan je Poynt-account hebt gekoppeld, wordt je gevraagd om een van de volgende eenmalige acties te ondernemen:
    • Een bestaand GoDaddy -account koppelen : Als je al een GoDaddy -klant bent, selecteer je Account koppelen . Voer je GoDaddy -gebruikersnaam of klantnummer en wachtwoord in en selecteer vervolgens Aanmelden . (Als je je GoDaddy -gegevens niet meer weet, kun je als volgt je gebruikersnaam ophalen en je wachtwoord opnieuw instellen .)
    • Een nieuw GoDaddy -account maken : Als je nog geen GoDaddy -account hebt, selecteer je Nieuw account maken . Voer een gebruikersnaam en wachtwoord in en volg de aanwijzingen op het scherm om de algemene voorwaarden van GoDaddy te accepteren en je nieuwe account te koppelen.
    • De algemene voorwaarden van GoDaddy accepteren : Als je niet wordt gevraagd om een GoDaddy -account te koppelen of te maken, kun je de algemene voorwaarden van GoDaddy accepteren. Hierdoor wordt automatisch een GoDaddy -account voor je gemaakt met je Poynt -inloggegevens.
  4. Zodra je een GoDaddy -account hebt gekoppeld of gemaakt, gebruik je dezelfde GoDaddy -aanmeldgegevens om je aan te melden bij zowel je Poynt -dashboard als je GoDaddy -account .