Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

Accountbeheer Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Log in op mijn Poynt -account

Meld je aan bij je Poynt -account om toegang te krijgen tot je Poynt -dashboard en accountinformatie. Momenteel is het Poynt -dashboard niet rechtstreeks toegankelijk via GoDaddy.

Opmerking: Poynt en GoDaddy hebben hun krachten gebundeld! Dit betekent dat Poynt-klanten een eenmalige actie moeten ondernemen om een GoDaddy-account te koppelen. Zodra de accounts zijn gekoppeld, gebruik je dezelfde inloggegevens om je aan te melden bij Poynt en GoDaddy .

  1. Selecteer Aanmelden op de Poynt -startpagina .
  2. Voer het e -mailadres en wachtwoord van je Poynt -account in en selecteer Aanmelden .
  3. Als je nog geen GoDaddy-account aan je Poynt-account hebt gekoppeld, wordt je gevraagd om een van de volgende eenmalige acties te ondernemen:
    • Een bestaand GoDaddy -account koppelen : Als je al een GoDaddy -klant bent, selecteer je Account koppelen . Voer je GoDaddy -gebruikersnaam of klantnummer en wachtwoord in en selecteer vervolgens Aanmelden . (Als je je GoDaddy -gegevens niet meer weet, kun je als volgt je gebruikersnaam ophalen en je wachtwoord opnieuw instellen .)
    • Een nieuw GoDaddy -account maken : Als je nog geen GoDaddy -account hebt, selecteer je Nieuw account maken . Voer een gebruikersnaam en wachtwoord in en volg de aanwijzingen op het scherm om de algemene voorwaarden van GoDaddy te accepteren en je nieuwe account te koppelen.
    • De algemene voorwaarden van GoDaddy accepteren : Als je niet wordt gevraagd om een GoDaddy -account te koppelen of te maken, kun je de algemene voorwaarden van GoDaddy accepteren. Hierdoor wordt automatisch een GoDaddy -account voor je gemaakt met je Poynt -inloggegevens.
  4. Zodra je een GoDaddy -account hebt gekoppeld of gemaakt, gebruik je dezelfde GoDaddy -aanmeldgegevens om je aan te melden bij zowel je Poynt -dashboard als je GoDaddy -account .

Meer informatie