Linux -hosting begrijpen met cPanel

Linux -hosting, het meest populaire webhostingplatform, biedt functies die veel worden gebruikt door webontwerpers. cPanel, een hostingcontrolepaneel, gebruikt een grafische interface voor toegang tot de meeste van deze functies. Om je website aan de praat te krijgen, stel je je Linux -hostingaccount in met cPanel .

Basisstappen voor het gebruik van Linux-hosting

• Gebruik een FTP-client voor het uploaden van je bestanden. Je hostingaccount gebruikt public_html als de hoofdmap voor je primaire domein.
  • Als je nog geen website hebt, moet je een Content Management System (CMS) zoals WordPress installeren, om je website te bouwen en de content ervan te beheren.
  • Nadat je website werkt moet je back-ups maken zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je content verloren gaat. GoDaddy kan een back-up van je website voor je maken of je kunt je eigen back-ups maken.
  • Als je je direct wilt aanmelden bij cPanel, blader je naar http: // myDomainName /cpanel , waarbij myDomainName je domein en het achtervoegsel is, zoals coolexample.com . Je hebt de cPanel -aanmelding en het wachtwoord van je eerste cPanel -configuratie nodig. Je kunt de cPanel -aanmelding vinden in het Dashboard voor je Linux -hostingaccount .