Help

Linux Hosting (cPanel) Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Linux Hosting begrijpen met cPanel

Linux-hosting, het meest populaire webhostingplatform, biedt functies die vaak worden gebruikt door webontwerpers. cPanel, een hostingcontrolepaneel, gebruikt een grafische interface om toegang te krijgen tot de meeste van deze functies. Om uw website aan de praat te krijgen, stelt u uw Linux Hosting-account met cPanel .

Basisstappen voor het gebruik van Linux-hosting

  • Gebruik een FTP-client voor het uploaden van je bestanden. Je hostingaccount gebruikt public_html als de hoofdmap voor je primaire domein.
  • Als je nog geen website hebt, moet je een Content Management System (CMS) zoals WordPress installeren, om je website te bouwen en de content ervan te beheren.
  • Nadat je website werkt moet je back-ups maken zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je content verloren gaat. GoDaddy kan een back-up van je website voor je maken of je kunt je eigen back-ups maken.
  • Om rechtstreeks in te loggen op cPanel, bladert u naar http: // mijnDomeinnaam / cpanel , waar mijnDomeinnaam is uw domein en zijn achtervoegsel, zoals coolexample.com . U hebt de cPanel-login en het wachtwoord nodig van uw eerste cPanel-installatie. U kunt de cPanel-login vinden in het Dashboard voor uw Linux Hosting-account .

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.