Websites + Marketing Help

Lijsten met MLS/IDX-vastgoedvermeldingen toevoegen aan mijn site

Klanten kunnen zoeken naar onroerend goed in hun omgeving zonder je site te verlaten als je gebruikmaakt van een sectie met IDX/MLS-vermeldingen. Je moet een Premium of Handel-abonnement hebben om vermeldingen toe te kunnen voegen.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scrol naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je site om je site te openen.
  3. Selecteer Website bewerken of Site bewerken om je websitebouwer te openen.
  4. Ga naar de pagina en de locatie waarop je de reviews wilt toevoegen en voeg een sectie toe.
  5. Zoek de sectie MLS/IDX onroerend goed-vermeldingen en selecteer Toevoegen.
  6. Klik op Toevoegen bij de lay-out die je wilt gebruiken.
  7. Als je nog geen bestaande IDX-account hebt, klik je op IDX-account aanmaken.
  8. Nadat je je hebt geregistreerd bij IDXBroker.com ontvang je een e-mail van ze met je API-sleutel. IDX Broker biedt ook een overzicht van al hun services die je ontvangt bij Websites + Marketing.
  9. Zodra je je API-sleutel hebt ontvangen, plak je die in het veld API-sleutel invoeren. Zodra je je API-sleutel hebt ingevoerd, zouden je vermeldingen snel moeten verschijnen.
  10. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Gebruik Voorbeeld weergeven als je resultaten wilt weergeven, en als je er klaar voor bent om je wijzigingen openbaar te maken, publiceer je de website.