Lettertypen voor de website kiezen

Ken je geen Bodoni Bold uit een Baskerville Old Face? Maak je geen zorgen. Je kunt kiezen uit meer dan een dozijn lettertypecombinaties, die er allemaal op gericht zijn om de specifieke stijl van jouw website zo goed mogelijk over te brengen. Of je kunt een keuze maken uit de vooraf ingestelde kleur-lettertypethema‘s en je lettertype vervolgens verder aanpassen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Zodra je klikt op Bewerken zal je huidige kleur-lettertypecombinatie verschijnen in het hoofdscherm
    je huidige kleur-lettertypecombinatie
  3. Klik op Thema.
    Klik op de knop Stijlen
  4. In het deelvenster Thema kun je:
    deelvenster stijlen
    • Klik eens door de vooraf ingestelde kleur-lettertypecombinaties bovenaan het deelvenster heen. Met iedere klik verander je je bestaande combinatie volledig.
      klik door stijlcombinaties
      de websitestijl verandert onmiddellijk
    • Of klik op Lettertypen. Het huidige lettertype van je website is gemarkeerd in het raster. Klik op een ander lettertype om dit te veranderen.
      klik op een ander vierkant om de kleur te veranderen

Als je op Lettertype en kleuren opnieuw instellen klikt, worden het lettertype en de kleur ingesteld op de originele combinatie van het vooraf ingestelde thema —, niet op wat je gebruikte voordat je door de voorinstellingen klikte.

5. Eventuele wijzigingen worden automatisch opgeslagen, dus klik als je klaar bent op Voorbeeld weergeven.
  6. Als je tevreden bent met het resultaat, klik je op Site publiceren (mobiele telefoon) of Publiceren (desktop of tablet).