Leid mijn WordPress -website om naar HTTPS voor Plesk -hosting

Als je een beveiligd certificaat (SSL) op je WordPress -website hebt, kun je bezoekers automatisch omleiden naar de beveiligde (HTTPS) versie van je website om er zeker van te zijn dat hun informatie beschermd is.

Opmerking: er zijn verschillende plug-ins beschikbaar voor WordPress die je URL automatisch kunnen omleiden nadat je je SSL-certificaat hebt geïnstalleerd. Zie wp.org voor hulp bij WordPress -plug -ins

Hoe je jouw bezoekers doorverwijst hangt af van het soort hosting dat je hebt.

1. Meld je aan bij het beheervenster van WordPress.
  2. Klik op Instellingen en vervolgens op Algemeen .
  3. Wijzig je WordPress -URL en site -URL van http://coolexample.com in https://coolexample.com en klik op Wijzigingen opslaan .
  4. Maak een web.config -bestand in je map httpdocs
  5. Voeg de onderstaande code in jeweb.config bestand en sla het bestand op.
    configuratie > system.webServer > herschrijven > regels > duidelijk / > rule name = "Omleiden naar https" stopProcessing = "true"> match url = "(.*)" / > voorwaarden > add input = "{HTTPS} "pattern =" off "ignoreCase =" true " / > /voorwaarden > action type = "Omleiding" url = "https://{HTTP_HOST}{REQUEST_URI} "redirectType =" Permanent " / > /regel > rule name = "Hoofdregel" stopProcessing = "true"> match url = ".*" / > voorwaarden logicalGrouping = "MatchAll"> add input = "{REQUEST_FILENAME} "matchType =" IsFile "negate =" true " / > add input = "{REQUEST_FILENAME} "matchType =" IsDirectory "negate =" true " / > /voorwaarden > action type = "Rewrite" url = "index.php / {R: 0}" / > /regel > /regels > /herschrijven > /system.webServer > /configuratie >