Leid HTTP om naar HTTPS voor WordPress op Windows

Om je WordPress -website om te leiden naar het beveiligde HTTPS -protocol op Windows, zijn er verschillende stappen die moeten worden genomen voordat de omleiding correct werkt.

Opmerking: Als je site wordt gehost op ons Beheerde WordPress -hostingplatform, hoef je deze instellingen niet handmatig te wijzigen. Het HTTPS -protocol wordt automatisch geconfigureerd.

Voorbereidingsstappen voor WordPress

Deze stappen moeten worden uitgevoerd voordat u een code wijzigt.

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Selecteer in het menu aan de linkerkant Instellingen en vervolgens Algemeen .
  3. Zoek de volgende vermeldingen:
    • WordPress-adres (URL)
    • Siteadres (URL)
  4. Werk beide URL's bij met https in plaats van http .
  5. Schuif omlaag naar onderaan de pagina en selecteer Wijzigingen opslaan.

Windows -omleidingsstappen

Als je WordPress -website op Windows wordt gehost, wordt er een web.config -configuratiebestand gebruikt . Als je web.config in de hoofdmap van je site plaatst, wordt het gedrag van je site gewijzigd wanneer het bestand wordt gedetecteerd en uitgevoerd.

1. Download een kopie van je web.config van je hostingaccount.
  2. Open het bestand met een teksteditor naar keuze.

Opmerking: Zorg ervoor dat je het bestand web.config bewerkt met een tekstverwerker zonder opmaak die geen woordafbreking gebruikt. Sommige editors (zoals MS Word of Kladblok waarvoor woordafbreking is ingeschakeld) voegen onzichtbare tekens in om een regeleinde aan te geven. Je web.config -bestand werkt niet als het deze speciale tekens bevat.

3. Breng de nodige wijzigingen aan (zie onderstaande voorbeelden).
  4. Sla uw wijzigingen op.
  5. Upload het gewijzigde web.config naar je hostingaccount.
  6. Test je werk door de site te bezoeken via het HTTP -protocol. Het moet automatisch worden omgeleid naar HTTPS.

Voorbeeld WordPress web.config Content

Je WordPress -site moet al een standaardvermelding hebben in jeweb.config bestand. Het moet er ongeveer zo uitzien als in dit voorbeeld:

? xml version = "1.0" encoding = "UTF-8"? > configuratie > system.webServer > herschrijven > regels > rule name = "WordPress -regel" stopProcessing = "true"> match url = ".*" / > voorwaarden > add input = " {REQUEST_FILENAME} " matchType = "IsFile" negate = "true" / > add input = " {REQUEST_FILENAME} " matchType = "IsDirectory" negate = "true" / > /voorwaarden > action type = "Herschrijven" url = "index.php" / > /regel > /regels > /herschrijven > /system.webServer > /configuratie >

Om ervoor te zorgen dat je hostingaccount het HTTPS -protocol voor al het verkeer naar de site afdwingt, moet je het volgende toevoegen aan het bestand web.config.

duidelijk / > rule name = "Omleiden naar https" stopProcessing = "true"> match url = "(.*)" / > voorwaarden > add input = " {HTTPS} " pattern = "off" ignoreCase = "true" / > /voorwaarden > action type = "Omleiding" url = " https://{HTTP_HOST}{REQUEST_URI} " redirectType = "Permanent" / > /regel >

Je moet het codefragment na de regels in het bestand web.config plaatsen. Het moet er ongeveer zo uitzien als in het volgende voorbeeld:

? xml version = "1.0" encoding = "UTF-8"? > configuratie > system.webServer > herschrijven > regels > duidelijk / > rule name = "Omleiden naar https" stopProcessing = "true"> match url = "(.*)" / > voorwaarden > add input = "{HTTPS} "pattern =" off "ignoreCase =" true " / > /voorwaarden > action type = "Omleiding" url = "https://{HTTP_HOST}{REQUEST_URI} "redirectType =" Permanent " / > /regel > rule name = "WordPress -regel" stopProcessing = "true"> match url = ".*" / > voorwaarden > add input = "{REQUEST_FILENAME} "matchType =" IsFile "negate =" true " / > add input = "{REQUEST_FILENAME} "matchType =" IsDirectory "negate =" true " / > /voorwaarden > action type = "Herschrijven" url = "index.php" / > /regel > /regels > /herschrijven > /system.webServer > /configuratie >