Webbouwer Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Laat een blog van een andere website op mijn website zien

Door een blogfeed aan je website toe te voegen, geef je een blog van een andere website weer. Je site werkt de weergave automatisch bij wanneer de andere site een nieuw blogitem post.

Opmerking: het is beter als je je eigen blog aan je website toevoegt . Blogposts geven je de kans om meer inhoud over je onderwerp te maken, waardoor je beter gevonden kunt worden door zoekmachines.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Schuif naar Website Builder en selecteer Beheren naast je website om je site te openen.
  3. Selecteer Website bewerken of Site bewerken om je websitebouwer te openen.
  4. Ga naar de pagina en locatie waar je de blogposts wilt toevoegen en voeg een sectie toe .
  5. Zoek naar de sectie Blog , kies je lay -out en selecteer Toevoegen .
  6. Selecteer Externe blogfeed en plak de URL van de andere blogfeed (websiteadres). De meeste blogfeed -URL's eindigen op /rss .
  7. Pas de overige instellingen aan, zoals de lay -out, accentkleur, titel en achtergrondafbeelding.
  8. Selecteer Gereed .
  9. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Gebruik Voorbeeld weergeven als je resultaten wilt weergeven, en als je er klaar voor bent om je wijzigingen openbaar te maken, publiceer je de website.