Websitebeveiliging en back-ups Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Krijg hulp bij websitebeveiliging

Als er met Websitebeveiliging ooit een beveiligingsprobleem is met je site of als je problemen hebt met back -ups, zijn wij er om je te helpen.

Zie Malware van mijn site verwijderen voor gedetailleerde instructies voor het verwijderen van malware. Volg voor andere problemen deze stappen om een ticket te openen.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Selecteer onder Websitebeveiliging en back -ups de optie Beheren naast het account waar je hulp bij nodig hebt.
  3. Selecteer Support aanvragen bovenaan de pagina.
  4. Selecteer in het menu Betreft het onderwerp waar je hulp bij nodig hebt.
    • Verzoek om malware of blokkeerlijst te verwijderen - Alles met betrekking tot malware of je site wordt geblokkeerd
    • Websitefirewall - Firewall -activering, SSL -problemen als gevolg van het activeren van de firewall of problemen met het openen van uw site
    • Websiteback -up - Hulp bij het instellen of oplossen van problemen met back -ups
    • Monitoring - Hulp bij het instellen van of het oplossen van problemen met monitoring scanners
    Als je een optie selecteert, wordt de pagina vernieuwd en worden velden weergegeven die specifiek zijn voor het probleem of het product dat je hebt geselecteerd.
  5. Voer zoveel mogelijk informatie in de velden in. Vermeld wat je doet wanneer je het probleem ziet, zoals URL's en exacte foutmeldingen. Hoe meer informatie je verstrekt, hoe sneller ons team het probleem kan oplossen.

Geef voor back -ups en malwareverwijdering uw FTP -informatie op, waaronder uw FTP -host , poort , gebruikersnaam en wachtwoord .

6. Als je klaar bent, selecteer je Verzoek indienen .

Bekijk je huidige supporttickets voor websitebeveiliging

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Selecteer onder Websitebeveiliging en back -ups de optie Beheren naast het account dat je wilt gebruiken.
  3. Selecteer Details onder Firewall .
  4. Selecteer bovenaan de pagina, naast je gebruikersnaam, Help .
  5. Selecteer Aanvragen voor verwijdering van malware of Productondersteuning en selecteer vervolgens het ticket dat je wilt bekijken.