Koppel mijn webmail- en online -opslagaccounts

Je kunt je Workspace -webmail- en online -opslagaccounts koppelen. Hierdoor kun je schakelen tussen de toepassingen met behulp van de kopteksttabbladen met de naam E -mail en Bestanden, terwijl je in webmail bent.

1. Klik in je Workspace -account op Bestanden weergeven om je online opslagaccounts te bekijken.
  2. Klik op de gebruikersnaam van het account dat je wilt gebruiken.
  3. Selecteer in het veld Gekoppeld e -mailadres het e -mailadres van de werkruimte dat u aan dit online -opslagaccount wilt koppelen.
  4. Klik op Opslaan.