Help

E-mailmarketing van GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Koppel lijsten aan je registratieformulier

Je kunt specifieke lijsten aan je aanmeldingsformulieren koppelen, zodat je nieuwe abonnees precies worden geplaatst waar je ze wilt hebben. Dit kan ook helpen bij het categoriseren en organiseren van je abonnees op basis van waar ze zich hebben aangemeld.

  1. Meld je aan bij je GoDaddy Email Marketing -account als je dat nog niet hebt gedaan. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik tijdens het bewerken van je registratieformulier op het menu Een lijst toevoegen.
  3. Selecteer de lijst met abonnees waar je je nieuwe abonnees naartoe wilt sturen.
    webformulierlijst
  4. Je kunt desgewenst meer dan één lijst toevoegen. Klik gewoon opnieuw op Een lijst toevoegen en selecteer een andere lijst.

Je lijstwijzigingen worden automatisch opgeslagen terwijl je ze aanbrengt.

Als je geen lijst koppelt, worden alle nieuwe abonnees die zich via dit formulier registreren alleen toegevoegd aan de lijst Alle. Als je meer dan één lijst koppelt, worden die lijsten weergegeven als selectievakjes op je definitieve formulier.

Volgende stap

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.