Koppel begunstigden aan mijn CashParking -account

Stap 3 van de CashParking® -serie Aan de slag.

Stel de rekeninginformatie van je begunstigde in of wijzig deze om ervoor te zorgen dat je commissie -uitbetalingen naar het juiste account worden verzonden.

1. Ga naar je GoDaddy productpagina .
  2. Scroll naar beneden en selecteer de sectie voor Domeinproducten om deze uit te vouwen.
  3. Selecteer Beheren naast het CashParking® -account waarin je werkt.
  4. Selecteer CashParking > Instellingen > Instellingen begunstigde .
  5. Kies de begunstigde -rekening waarop je je betalingen wilt ontvangen of stel een nieuwe begunstigde -rekening in .
  6. Selecteer Opslaan om je wijzigingen te bevestigen.

Wijzig het begunstigde -account dat is gekoppeld aan je CashParking® -account op elk moment.