Knoppen, vormen en lijnen toevoegen

Met Website Builder kun je knoppen, vormen en lijnen toevoegen om stijlvolle koppelingen en ontwerpen te maken voor je website. Je kunt randen voor je tekst maken of lijnen gebruiken om verschillende onderdelen van je website van elkaar te scheiden.

1. Meld je aan bij je Website Builder-account.
  2. Klik op Site bewerken.
  3. Sleep Pictogram Knop vanuit de werkbalk Element naar de pagina.
  4. Klik op de knop om deze te selecteren en klik vervolgens op Instellingen.
  5. Voer in het veld Label de tekst in die je op de knop wilt hebben staan.
  6. Voer in het veld Link de URL in die je wilt gebruiken voor de knop. (Selecteer optioneel Link openen in een nieuw venster zodat, wanneer op de knop wordt geklikt, een nieuw browservenster wordt geopend.)
  7. Klik naast Achtergrondkleur op de kleurenkiezer en kies de achtergrondkleur voor de knop. (Optioneel kun je ook Kleurovergang selecteren en op de tweede kleurenkiezer klikken om een andere kleur te kiezen voor de kleurovergang.)
  8. Klik naast Lettertype op de kleurstaal om een kleur voor de knoptekst te selecteren.
  9. Naast Effect selecteer je het effect dat je voor de knop wilt gebruiken.
  10. Optioneel: ga naar het tabblad Geavanceerd om andere effecten voor je knop toe te voegen of te wijzigen, waaronder de rand, schaduw, ronding van hoeken en transparantie, en je kunt de grootte van de knop wijzigen.
  11. Klik op Publiceren.

Vormen toevoegen

1. Meld je aan bij je Website Builder-account.
  2. Klik op Site bewerken.
  3. Sleep Pictogram Vormen vanuit de werkbalk Element naar de pagina.
  4. Klik op de vorm om deze te selecteren en klik vervolgens op Instellingen.
  5. Klik naast Kleur op de kleurenkiezer en kies de kleur die je wilt gebruiken. (Optioneel kun je ook Kleurovergang selecteren en op de tweede kleurenkiezer klikken om een andere kleur te kiezen voor de kleurovergang.)
  6. Naast Effect selecteer je het effect dat je voor de vorm wilt gebruiken.
  7. Optioneel: Ga naar het tabblad Geavanceerd om andere effecten voor uw vorm toe te voegen of te bewerken, waaronder de effecten Rand, Afgeronde hoeken, Transparantie, en bewerk vervolgens de vormgrootte.
  8. Klik op Publiceren.

Lijnen toevoegen

1. Meld je aan bij je Website Builder-account.
  2. Klik op Site bewerken.
  3. Sleep Het pictogram Regel naar de pagina, selecteer de lijn en klik op Bewerken.
  4. Selecteer naast Richting of de lijn horizontaal of verticaal moet worden weergegeven.
  5. Selecteer naast Rand de kleur, stijl en dikte van je rand.
  6. Klik op Publiceren.