E-mailmarketing van GoDaddy Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Knopmodule

De knopmodule is een geweldige manier om een flitsende call-to-action te creëren voor je lezers. In plaats van alleen een link naar je site, kun je een visueel aantrekkelijke knop gebruiken om die klikken te stimuleren.

1. Klik in je GoDaddy Email Marketing -account op Campagnes .
  2. Klik op Opstellen om een nieuwe campagne te maken of op Bewerken onder een bestaande campagne.
  3. Klik onder aan het scherm opKnopmodule ( Knop ). Dit voegt een knopmodule toe aan je campagne.
  4. Klik op de plek waar het staat Klik om te configureren .
  5. Vul de volgende velden in om je knop in te stellen.
    Veld Wat in te voeren
    De knop zou moeten zeggen De tekst die je op de knop wilt weergeven
    Wanneer erop wordt geklikt, moet de knop leiden naar De link -URL voor waar de persoon naartoe moet gaan wanneer deze op de knop klikt
    Uitlijning Kies de uitlijning van de hele knop ten opzichte van de rest van de campagne.
    Links uitlijnen voor knop LinksMiddenuitlijning voor knop CentrumJuiste uitlijning voor knop Juist
  6. Als je mensen die op deze knop klikken in een specifieke lijst wilt plaatsen, selecteer je Als de ontvanger op deze link klikt, voeg je ze toe aan een lijst met abonnees. Lees meer over linken naar een lijst.
  7. Klik op Opslaan om je knopinstellingen op te slaan.
  8. Klik op Opslaan aan de boven- of onderkant van de samensteller om je wijzigingen in de campagne op te slaan.
  9. Klik op Voorbeeld om de knop te zien zoals deze wordt weergegeven aan je lezers.

Opmerking: als je wijzigingen wilt aanbrengen in de instellingen van je knoppen, klik je op de knop terwijl je je in je componist bevindt.