Kloon mijn website met een sjabloon in GoDaddy Pro

Je kunt websitesjablonen in GoDaddy Pro gebruiken om snel een nieuwe website te implementeren.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Pro -account. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik op Start in de linkerzijbalk.
  3. Klik op je afbeelding in de rechterbovenhoek en klik vervolgens op Sjabloonbouwer .
    Open instellingen
  4. Selecteer een sjabloon in de sectie Sjablonen.

Opmerking: een schone WordPress -installatie wordt automatisch gemaakt en je kunt deze gebruiken om een schone WordPress -installatie op je website te installeren.

5. Klik op Klonen .
  6. Selecteer Bestaande website in Pro -sites of Nieuwe website .