Kloon een website naar een bestaande website in GoDaddy Pro

Je kunt een website klonen door een back -up te gebruiken die is gemaakt in GoDaddy Pro.

Opmerking: je moet Premium back -ups inschakelen om de website te klonen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Pro -account. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik op Sites in de linkerzijbalk.
  3. Plaats de muisaanwijzer op de website en klik op Back -ups .
    Open back -ups
  4. Selecteer de datum van de back -up en klik op de back -up in het gedeelte Naam back -up.
  5. Klik op Klonen en vervolgens op Bestaande website in Pro -sites .
  6. Selecteer een van de websites in je dashboard.
  7. Optioneel: Vul Nieuw beheerdersformulier in. Als het formulier leeg wordt gelaten, wordt WordPress -beheerder uit de back -up gebruikt.
  8. Optioneel: Schakel Zichtbaarheid voor zoekmachines in of uit. Deze optie is standaard ingesteld op Niet wijzigen .
  9. Klik op Klonen .