Kloon een website in GoDaddy Pro naar een nieuwe website

Je kunt een website klonen naar een bestemming waar geen WordPress -installatie is. De gekloonde website is niet toegevoegd aan je GoDaddy Pro -dashboard.

Opmerking: je moet Premium back -ups inschakelen om de website te klonen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Pro -account. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik op Sites in de linkerzijbalk.
  3. Plaats de muisaanwijzer op de website en klik op Back -ups .
    Open back -ups
  4. Selecteer de datum van de back -up en klik op de back -up in het gedeelte Naam back -up.
  5. Klik op Klonen en klik vervolgens op Nieuwe website .
  6. Typ de URL van de doelsite en klik vervolgens op URL testen .
  7. Vul het formulier Verbindingsinformatie in met de FTP- en databasegegevens van de bestemming.

Opmerking: Als je een SSH -sleutel wilt gebruiken in plaats van een SFTP -wachtwoord, klik je op Fragment openbare sleutel weergeven . Kopieer het fragment en voer het uit vanaf de serverconsole. Klik daarna op Verbinding testen .

Opmerking: we raden je aan om verschillende databases te gebruiken voor de bron- en doelwebsites. Als je dezelfde database gebruikt, gebruik dan een ander databasevoorvoegsel voor de bestemming.

8. Klik op Inloggegevens testen .

Opmerking: als de test niet is geslaagd, controleer je de informatie die je hebt ingevuld.

9. (Optioneel) Vul het formulier Nieuwe beheerder maken in. Als het formulier leeg wordt gelaten, wordt WordPress -beheerder uit de back -up gebruikt.
  10. (Optioneel) Typ het nieuwe databasevoorvoegsel in de sectie Voorvoegsel wijzigen. Als dit leeg wordt gelaten, wordt het voorvoegsel van de bronwebsite gebruikt.
  11. (Optioneel) Zichtbaarheid voor zoekmachines in- of uitschakelen. Deze optie is standaard ingesteld op Niet wijzigen .
  12. Klik op Klonen .