Help

GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Klanten toevoegen aan mijn GoDaddy Pro -ledenaccount

Zo kun je klanten toevoegen aan je GoDaddy Pro -ledenaccount en vervolgens toegang vragen tot hun accounts om hun producten eenvoudig te beheren. Er zijn twee toegangsniveaus:

 • Klanten kunnen toestemming geven producten te beheren en te kopen voor hun accounts. De klant moet GoDaddy betalingsinformatie geven.
 • Klanten kunnen toestemming geven producten te beheren voor hun accounts. Je kunt producten voorstellen aan klanten en deze beheren nadat de klant ze heeft gekocht.

 1. Ga naar je GoDaddy -productpagina .
 2. Selecteer GoDaddy Pro .
 3. Selecteer Klanten in de linkerzijbalk.
 4. Als je nog geen klanten hebt toegevoegd, zie je het scherm Een klant toevoegen. Als je al een klant hebt toegevoegd, selecteer je Nog een klant toevoegen .
 5. In het toevoegen Client vorm, voert u de klant Voornaam, naam, and Company. Als je klaar bent, selecteer je Opslaan .
 6. Selecteer Toegang aanvragen .
 7. Selecteer een optie onder Toegangsniveau. Selecteer vervolgens Volgende :
  • Selecteer Producten beheren als je alleen producten hoeft voor te stellen aan de klant. Het is aan de klant om deze producten vervolgens te kopen.
  • Selecteer Producten beheren en kopen als je producten wilt kopen met de betalingsinformatie van de klant. Je hoeft de betalingsinformatie van je klant niet te bekijken of aan te passen.
 8. Voer het e -mailadres van de klant in. We hebben een basis bericht dat uw aanvraag wordt uitgelegd toegevoegd - u kunt het bericht bewerken als je wilt.
 9. Selecteer E -mail verzenden .

We sturen je aanvraag voor accounttoegang naar de klant. Als de klant je aanvraag accepteert, sturen we je een bevestiging hiervan.

Volgende stap

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.