Klanten toevoegen aan mijn GoDaddy Pro -ledenaccount

Zo kun je klanten toevoegen aan je GoDaddy Pro -ledenaccount en vervolgens toegang vragen tot hun accounts om hun producten eenvoudig te beheren. Er zijn twee toegangsniveaus:

• Klanten kunnen toestemming geven producten te beheren en te kopen voor hun accounts. De klant moet GoDaddy betalingsinformatie geven.
  • Klanten kunnen toestemming geven producten te beheren voor hun accounts. Je kunt producten voorstellen aan klanten en deze beheren nadat de klant ze heeft gekocht.

Bekijk aan de onderkant van de pagina een korte video over deze taak.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina .
  2. Selecteer GoDaddy Pro .
  3. Als je nog geen klanten hebt toegevoegd, zie je het scherm Een klant toevoegen. Als je al een klant hebt toegevoegd, klik je op Nog een klant toevoegen .
    selecteer een andere klant toevoegen
  4. In het toevoegen Client vorm, voert u de klant Voornaam, naam, and Company. Als je klaar bent, klik je op Opslaan .
  5. Klik op Toegang aanvragen .
  6. Selecteer een optie onder Toegangsniveau en klik op Volgende :
    • Selecteer Producten beheren als je alleen producten hoeft voor te stellen aan de klant. Het is aan de klant om deze producten vervolgens te kopen.
    • Selecteer Producten beheren en kopen als je producten wilt kopen met de betalingsinformatie van de klant. Je hoeft de betalingsinformatie van je klant niet te bekijken of aan te passen.
  7. Voer het e -mailadres van de klant in. We hebben een basis bericht dat uw aanvraag wordt uitgelegd toegevoegd - u kunt het bericht bewerken als je wilt.
  8. Selecteer E -mail verzenden .

We sturen je aanvraag voor accounttoegang naar de klant. Als de klant je aanvraag accepteert, sturen we je een bevestiging hiervan.

Weergeven