Klanten terugzetten op de actieve lijst

Klanten die je hebt verwijderd uit je lijst met Pro-klanten, kunnen eenvoudig teruggezet worden. Klantgegevens worden nooit verwijderd.

  1. Meld je aan bij je Pro-account. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Klik op de pagina Klanten op Actieve klanten en selecteer Gearchiveerde klanten.
    Klik op Gearchiveerde klanten om de lijst te bekijken
  3. Klik in de lijst Gearchiveerde klanten op het klantprofiel.
  4. Klik op Archiveren ongedaan maken.

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.