Help

Websites + Marketing Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Kies sitelettertypen en -grootte

Ken je geen Bodoni Bold van een Baskerville Old Face? Geen zorgen. We hebben de meest effectieve lettertypecombinaties onderzocht op leesbaarheid voor uw websitebezoekers. Kies een van onze geoptimaliseerde vooraf ingestelde lettertypecombinaties of maak uw eigen lettertypekoppeling.

 1. Ga naar uw GoDaddy productpagina .
 2. Scroll naar Website Builder en selecteer Beheer naast de website die u wilt wijzigen.
 3. Selecteer Website bewerken of Site bewerken om uw site-editor te openen.
 4. Om lettertypen te wijzigen, selecteert u het Thema tabblad en open de opties voor Lettertypen .
  • Het primaire lettertype wordt over het algemeen gebruikt voor koppen op uw site. Het secundaire lettertype wordt gebruikt voor hoofdtekst.
  • Kies uit onze aanbevolen vooraf ingestelde lettertypekoppelingen.
  • Selecteer als u meer aanpassingen wilt Geavanceerd om specifieke primaire en secundaire lettertypen te kiezen. We stellen automatisch het best gepaarde lettertype voor voor leesbaarheid, maar u kunt het wijzigen in wat u maar wilt of opnieuw een van de vooraf ingestelde lettertypeparen selecteren.
 5. Selecteer uw website of het Website tabblad. Selecteer het tekstveld op uw site dat u wilt bewerken. Alle tekstvelden die kunnen worden bewerkt, hebben een optie om de lettergrootte te wijzigen.
  • Selecteer de Lettertypegrootte selector. Dit wordt direct op uw site getoond en is niet beschikbaar in de zijbalk.

   ALTEXT
  • Wijzig de lettergrootte om groter of kleiner te zijn. Als u tekst bewerkt in een lay-out met meerdere sectiegroepen, zoals de sectie Over ons, wordt de tekstgrootte bijgewerkt zodat al uw tekstblokken in die sectie een consistente grootte hebben.
  • Als u wilt dat de grootte wordt toegepast op vergelijkbare koppen of hoofdtekst voor alle secties op elke pagina van uw hele site, selecteert u Toepassen op de hele site .
  • Notitie: Het koptekstgedeelte (het eerste gedeelte op uw startpagina) heeft geen optie Toepassen op hele site omdat die tekstvelden uniek zijn.

 6. Uw wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Gebruik Voorbeeld om de resultaten te zien en wanneer u klaar bent om de wijzigingen openbaar te maken, publiceer uw site .

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.