Basis- en Pro-reseller Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Kies opties voor klantenondersteuning voor de webwinkel van je reseller


Stap 4 van de serie Basic en Pro Reseller aan de slag

Hoe betrokken wil je zijn bij de ondersteuning van de technische problemen en hostingproblemen van je klanten? Hoewel je ze misschien persoonlijke service en je volledige aandacht wilt bieden, heb je daar misschien niet de tijd of het personeel voor.

We kunnen alle support met betrekking tot onze producten aan, en je klanten weten niet eens dat ze met GoDaddy -medewerkers praten. Onze klantondersteuningsservices met whitelabel geven je de vrijheid om te doen waar je goed in bent.

Kies hoeveel persoonlijke ondersteuning je wilt bieden ... we helpen je graag verder waar je die nodig hebt!

Opmerking: Klantondersteuning en outreach -services zijn alleen beschikbaar in het Engels.


  1. Selecteer Bekijk opties . Dit opent een nieuw tabblad waar je je klantenondersteuningsopties kunt kiezen.
    Knop Ondersteuningsopties

    Opmerking: als je je opties voor klantenondersteuning wilt aanpassen buiten de installatiewizard voor resellers, ga je naar Reseller Control Center > Instellingen > Ondersteuningsopties .

  2. Pas de volgende opties aan om de manier waarop je klanten support ontvangen aan te passen:
    • Standaardmarkt : Selecteer het land en de taal van je voorkeur.
    • Klantondersteuning : Bepaal of je wilt dat GoDaddy klantenondersteuning biedt of dat je zelf ondersteuningsproblemen oplost. Als je je eigen support beheert, voeg dan je telefoonnummer, e -mailadres en/of contact -URL toe, zodat je klanten weten hoe ze je kunnen bereiken.
    • Contactvoorkeur : voer een e-mailadres voor contact in dat moet worden weergegeven in je webwinkel en in nieuwsbrieven met een merknaam en communicatie met klanten, en meld je aan voor evenementmeldingen en updates.
    • Over je bedrijf : leg in 300 tekens of minder uit wat je bedrijf zo geweldig maakt, zodat we je klanten het beste kunnen helpen wanneer ze bellen voor support of productaankopen.
    • Contact opnemen met Outreach : Wil je dat GoDaddy je klanten aan boord verwelkomt of belt om hen te bedanken voor het verlengen van services? Vink het vakje aan om GoDaddy toe te staan klanten namens jou te bellen onder je bedrijfsnaam. Het is alsof je honderden medewerkers hebt, zelfs als je dat niet hebt!
  3. Als je klaar bent met het instellen van je klantondersteuningsopties, selecteer je Opslaan . Sluit het venster Ondersteuningsopties om terug te keren naar de installatiewizard.