Kies mijn site -instellingen

Op het tabblad Site van Webwinkel kun je wijzigingen aanbrengen in je hele winkel, zoals het toevoegen van een logo of het uitschakelen van een banner, het analyseren van bezoekersverkeer en het sorteren van producten.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op het tabblad Store Design, en klik op het tabblad Site.
  3. Maak je keuzes binnen elk van de secties van het tabblad:
    • Om branded logo van uw bedrijf uploaden, klikt u Upload een logo in de Store logo sectie, en blader naar de afbeelding die u wilt gebruiken.
      Klik op Bladeren om naar de logoafbeelding te gaan.
    • Gebruik het menu Sorteren op in de sectie Productweergave om de volgorde van producten op een pagina te regelen en stel vervolgens het aantal per pagina in .
      Gebruik het menu Sorteren op om de volgorde van producten op de pagina te beheren
    • Selecteer Telefoonnummer een verplicht veld maken als je wilt dat klanten een terugbelnummer invoeren tijdens het afrekenen.
      Selecteer Telefoonnummer een verplicht veld maken
    • Schakel het selectievakje in het gedeelte Powered by Webwinkel uit om het standaardbericht onderaan elke pagina uit te schakelen.
      Schakel het selectievakje Powered by Webwinkel uit
    • Gebruik het optionele Google Analytics -veld om je tracking -ID in te voeren en inzicht te krijgen in hoe klanten door je winkel navigeren. (De link Meer informatie legt uit hoe je je tracking -ID kunt vinden, nadat je een account hebt ingesteld.)
      Gebruik het Google Analytics -veld om je ID in te schakelen

Opmerking: je moet een Google Analytics -account hebben om sitetracking te activeren. Als je er geen hebt, lees dan hoe je een Google Analytics -account instelt .

• Als je een ervaren programmeur bent, klik je op Geavanceerd om CSS- of Javascript -code toe te voegen. Alleen gevorderde gebruikers mogen het tabblad gebruiken, aangezien dit van invloed is op je hele winkel. Gebruikers die bijvoorbeeld een chatwidget van een derde partij willen toevoegen, kunnen code plakken die door een derde partij is verstrekt. De widget wordt op elke winkelpagina weergegeven.
  4. Klik op Opslaan en winkel weergeven om je wijzigingen te bekijken.

Volgende stap

Zie Stel mijn thema inom het algehele uiterlijk van de pagina's van je site te beheren.