Beheerde WordPress -e -commerce Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Kies een startordernummer

Met opeenvolgende bestelnummers ingebouwd in Managed WooCommerce Stores , kun je het startnummer wijzigen en de lengte ervan bepalen.

Over het startordernummer

Het startordernummer is het startnummer voor nieuw geplaatste bestellingen (dit heeft geen invloed op bestaande bestellingen). Dit kan worden gebruikt om de ordernummering op een willekeurig punt te starten, zolang je maar een startnummer selecteert dat hoger is dan het huidige hoogste ordernummer.

Je kunt het ook gebruiken om het bestelnummer in een winkel te verhogen met bestaande bestellingen; Als het huidige hoogste bestelnummer bijvoorbeeld 24 is, kun je het startnummer instellen op 500 en de volgende geplaatste bestellingen zijn: 500, 501, 502, etc.

Standaard is je startordernummer 1 of je hoogste bestaande ordernummer en wordt dit weergegeven in het vak Formaat ordernummer.

  1. Meld je aan bij WordPress .
  2. Navigeer naar WooCommerce en klik op Instellingen .
  3. Selecteer het tabblad Bestellingen en wijzig in het vak Formaat bestelnummer het nummer in het gewenste basisordernummer.
Opmerking: Als je de lengte van het bestelnummer wilt bepalen, kun je voorloopnullen voor het nummer toevoegen. Als je bijvoorbeeld viercijferige bestelnummers wilt hebben, is je startnummer 0001.

Meer informatie