GoDaddy Studio Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Kies een GoDaddy Studio -sjabloon


Stap 2 van GoDaddy Studio begrijpen en maak een projectreeks

Een snelle manier om ontwerpen te maken in GoDaddy Studio is om te beginnen met een van onze duizenden sjablonen en deze vervolgens aan te passen om deze uniek te maken. Sjablonen zijn chronologisch gerangschikt (de nieuwste bovenaan) en u kunt ook zoeken naar specifieke sjablonen.

  1. Tik in het onderste menu op Sjablonen .
  2. Selecteer via de snelstartknoppen boven aan het scherm het type sjabloon waarmee je wilt beginnen, of gebruik het zoekvak om specifieke sjablonen te vinden. Zoek bijvoorbeeld naar “schoonheid”, “Valentijnsdag”, “elegant” of “Instagram -verhaal”.
  3. Tik op het sjabloon waarmee je wilt beginnen. Het sjabloon wordt geopend in je ontwerpeditor.
  4. Je kunt nu je sjabloon aanpassen door afbeeldingen, lettertypen, afbeeldingen, tekst, video's en vormen toe te voegen en te bewerken.

  1. Selecteer op de startpagina van GoDaddy Studio Door sjablonen bladeren.
  2. Selecteer via de snelstartknoppen in het menu aan de linkerkant het type sjabloon waarmee je wilt beginnen of gebruik het zoekvak om specifieke sjablonen te vinden. Zoek bijvoorbeeld naar “schoonheid”, “Valentijnsdag”, “elegant” of Instagram -verhaal ”.
  3. Selecteer het sjabloon waarmee je wilt beginnen. Het sjabloon wordt geopend in je ontwerpeditor.
  4. Je kunt nu je sjabloon aanpassen door afbeeldingen, lettertypen, afbeeldingen, tekst, video's en vormen toe te voegen en te bewerken.

Meer informatie