Help

E-mailmarketing van GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

KAN SPAM, andere wetten, en het legaal verzenden van e -mail

Hier bij GoDaddy Email Marketing, we hebben ons machtigingsbeleid om ervoor te zorgen dat je e -mails in inbox terechtkomen. ISP's (internetserviceproviders) en overheden hebben hun eigen regels en vereisten, maar maak je geen zorgen! Het is niet moeilijk om aan hun goede kant te blijven.

We willen het legale aspect van e -mailbezorging vermijden, maar het is nog steeds belangrijk om te weten dat je op verantwoorde wijze verzendt. Hier zijn enkele richtlijnen voor het verzenden van commerciële e -mail die je moeten beschermen:

 • Stuur alleen commerciële e -mail naar mensen die bewust hebben ingestemd met massa -e -mail van jou of je bedrijf.

  Simpel gezegd, dit betekent dat iedereen aan wie je e-mailt zich moet hebben aangemeld en verwacht specifiek je e-mails te ontvangen. Dat betekent geen gekochte lijsten ! Hoe duidelijker je bent op het moment dat je je aanmeldt over wat je gaat e-mailen, hoe hoger je responspercentage en hoe hoger je succes.

 • Zorg ervoor dat je bedrijf duidelijk wordt geïdentificeerd als de afzender.

  Als je contactpersonen zich bij jou hebben aangemeld als Bob's Top Hats, zou je ze e -mails moeten sturen als Bob's Top Hats en niet als Jason's Slacks and Spats. Zelfs als je eigenaar bent van beide bedrijven, is het belangrijk dat je ontvangers je herkennen!

 • Voeg een geldig postadres en internetadres toe aan de e -mail die je verzendt, zodat deze indien nodig beide kunnen worden gebruikt om je uit te schrijven.

  Dit is eigenlijk een wettelijke vereiste, maar het is een goed idee om het voor mensen eenvoudig te maken om contact met je op te nemen ...

 • Bevestig regelmatig mensen die meer dan 18 maanden op de lijst staan.

  Dit is vooral belangrijk als ze de laatste tijd geen e -mails hebben gelezen of erop hebben gereageerd. Oude en niet-reagerende e-mailadressen schaden je bezorging en kunnen bij ISP's aangeven dat je slecht nieuws hebt, zelfs als dat niet het geval is! We kunnen je wel helpen, dus neem contact op met support en we zullen je een aantal opties aanbevelen om je lijst actueel te houden.

 • Wanneer mensen een klacht indienen of zich afmelden, verwijder ze dan onmiddellijk of zo snel mogelijk na ontvangst van het verzoek.

  Nou, deze is best belangrijk! GoDaddy Email Marketing verwijdert automatisch mensen die zich afmelden via je e -mail, maar als de lezers je rechtstreeks een e -mail sturen, is het heel eenvoudig om naar je account te gaan en ze handmatig te onderdrukken

Als je zo geneigd bent, zijn hier de uitgebreide vereisten van de VS, Canada en de EU. Houd er rekening mee dat veel landen ook hun eigen regels hebben, maar als je op safe speelt, ben je veilig.

CAN-SPAM is de Amerikaanse wet die in 2004 alleen voor commerciële e-mail is aangenomen.

CASL is de Canadese wet voor een breed scala aan media die voor commerciële doeleinden worden gebruikt en is iets strenger dan CAN-SPAM. Het is in december 2010 ondertekend.

Voor Europa heeft elke staat in de Europese Unie zijn eigen smaak van spamwetgeving, maar hier is de pagina die ze samenvat.

Tot slot is hier de pagina voor alle relevante samenvattingen voor elk EU -land.


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.