Kan niet aanmelden bij WordPress

Als je geen toegang hebt tot je WordPress -dashboard of geen e -mail voor het opnieuw instellen van je wachtwoord kunt ontvangen, moet je mogelijk aanvullende stappen ondernemen om toegang te krijgen. Je hebt twee opties om weer toegang te krijgen tot je WordPress -account:

• Bel ons ondersteuningsnummer en een van onze experts kan het tegen betaling voor u doen.
  • Doe het zelf volgens de instructies in de onderstaande tabellen.

Premium support van WordPress

Onze supportexperts kunnen tegen betaling de volgende services voor je uitvoeren:

• Stel je WordPress -wachtwoord opnieuw in
  • Werk het e -mailadres van een gebruiker bij in de WordPress -database
  • Maak een nieuwe WordPress -beheerder aan
  • Verwijder oude of ongebruikte gebruikers
  • Vervang een ontbrekende wp_users -tabel

Doe het zelf

Om zelf een gebruiker in WordPress opnieuw in te stellen, te wijzigen, te verwijderen of aan te maken, gebruik je de onderstaande tabel om het scenario te vinden dat van toepassing is en volg je die instructies.

Werk het WordPress -wachtwoord bij

Er zijn verschillende manieren om je WordPress -wachtwoord bij te werken. Meestal kun je dit doen vanuit je WordPress -dashboard. Als je geen toegang hebt tot je WordPress -dashboard, zijn er ook enkele alternatieven.

Bekijk 1 van deze stappen om het zelf te doen Moeilijkheidsgraad
Wijzig je WordPress -wachtwoord in het dashboard Makkelijk
Stel je WordPress -wachtwoord opnieuw in Makkelijk
Wijzig een WordPress -wachtwoord met SSH Goed
Wijzig je WordPress-wachtwoord met WP-CLI Moeilijk
Wijzig je WordPress -wachtwoord in de database Moeilijk

Werk het e -mailadres bij, maak of verwijder een gebruiker.

Als alternatief voor het opnieuw instellen van het wachtwoord, kun je het e -mailadres van een gebruiker bijwerken, zodat deze een e -mail voor het opnieuw instellen van het wachtwoord kan ontvangen. Je kunt zelfs een nieuwe Admin -gebruiker maken.

Bekijk 1 van deze stappen om het zelf te doen Moeilijkheidsgraad
Wijzig een e -mailadres voor een andere WordPress -gebruiker Makkelijk
Verwijder een WordPress -gebruiker Makkelijk
Wijzig een WordPress -e -mailadres in de database Goed
Maak een admin -gebruiker aan in de WordPress -database Moeilijk