Kan ik mijn bestanden organiseren in de online bestandsmap?

Ja, je kunt je bestanden organiseren in Online Storage door een mappenboom met een onbeperkt aantal mappen te maken en je bestanden vervolgens naar die mappen te verplaatsen. Wanneer je voor het eerst begint, maakt het programma een hoofdmap aan op basis van je gebruikersnaam. De hoofdmap kan niet worden gewijzigd en dient als de bovenliggende map in de map.