Je zoekmachine-tags optimaliseren

Met Search Engine Visibility kun je de huidige tags van je site bekijken en gegenereerde tags aanmaken voor eenvoudig downloaden en plakken in de code van je webpagina.

Huidige tags weergeven

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Zichtbaarheid voor zoekmachines V1.
  3. Klik naast de account dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Vanuit het tabblad Optimaliseren selecteer je Tags optimaliseren.
  5. Klik op het tabblad Huidige tags voor het weergeven van de actieve tags van je site.
  6. Gebruik de knoppen Terug en Volgende om te navigeren tussen de pagina‘s van je site.

Opmerking: je kunt geen content aanpassen in het tabblad Huidige tags. Om tags aan te passen of nieuwe tags toe te voegen gebruik je het tabblad Geoptimaliseerde tags.

Nieuwe tags aanmaken

1. Op de pagina Tags optimaliseren selecteer je het tabbladTags optimaliseren.
  2. Gebruik de knoppen Terug en Volgende om te navigeren tussen de pagina‘s van je site.
  3. In het veldTitel voer je de titeltag in.
  4. In het veld Beschrijving voer je de beschrijvingtags in.
  5. In het veld Trefwoorden voer je de trefwoordentags in.
  6. Opmerking: voor suggesties en richtlijnen over elke tag, klik je op het vraagteken naast de tagnaam.

7. (Optioneel) Klik op Selecteer gedefinieerde trefwoorden om trefwoorden toe te voegen die je al hebt gedefinieerd.
  8. Klik op Alle pagina‘s publiceren of Meer opties en kies vervolgens uit Tekstbestand downloaden of Exporteren naar webmaster. Ga door met downloaden of publiceren voor elke pagina zoals nodig.

Voor informatie over het plaatsen van de tags in de code van je webpagina, zie Waar plak ik deze tags?