Stel mijn nieuwe Windows -hostingaccount in

Als je nieuw bent bij Windows Hosting met Plesk, volg dan deze basisstappen om je account in te stellen en je website te verplaatsen of te maken.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Als je je Windows -hostingaccount nog niet hebt ingesteld, selecteer je in de lijst met producten Webhosting en selecteer je Instellen naast je Windows -hostingaccount. Volg de aanwijzingen om je account in te stellen.
  3. Gebruik Plesk File Manager of FTP om bestanden van je computer naar je account te uploaden. Je Windows -hostingaccount gebruikt httpdocs als de hoofdmap voor je primaire domein.
  4. Als je nog geen website hebt, upload dan een contentmanagementsysteem (CMS) zoals WordPress, Drupal of joomla. Een CMS is een toepassing die u kunt gebruiken om een website te bouwen en alle inhoud ervan te beheren. Zo installeer je WordPress (of een andere toepassing) op je account .
  5. Nadat je je site hebt geopend, kun je Plesk Backup Manager gebruiken om back -ups volledig te automatiseren, zodat je je nooit zorgen hoeft te maken over het verlies van je site -inhoud. Zie voor meer informatieMaak een back -up van mijn website in Windows Hosting .