Help

Domeinen Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Je wachtwoord opnieuw instellen

Je kunt hier een nieuw wachtwoord aanvragen: https://bookkeeping.godaddy.com/password_recovery/new

Als je het nieuwe wachtwoord niet binnen een paar uur hebt ontvangen, laat het ons dan weten, dan proberen we het opnieuw. Af en toe worden onze e -mails voor het opnieuw instellen van een wachtwoord doorgestuurd naar een map met spam of worden ze helemaal afgewezen. Als we deze route moeten afleggen, voeg dan ten minste twee contactpersonen uit je account toe, alleen om je veiligheid te garanderen.

OPMERKING: Als je je account hebt aangemaakt via eBay, Google Apps of de Chrome Webstore, heeft je Get Paid and Online Bookkeeping -account geen wachtwoord. Je moet inloggen bij Get Paid and Online Bookkeeping op dezelfde manier als je het account hebt aangemaakt.


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.