Account Beheer Help

Je pincode voor support achterhalen

Je kunt je pincode voor support nodig hebben om met ons supportteam samen te kunnen werken. Als je de pincode voor support, die je hebt ingesteld toen je je account aanmaakte, niet meer kunt herinneren, is het eenvoudig om de pincode te achterhalen nadat je bent aangemeld.

1. Meld je aan bij je account en klik op je naam in de rechterbovenhoek van de pagina.
  2. Klik naast PIN (Pincode) op View (Weergeven).
    Accountmenu open geeft Koppeling naar View PIN (Pincode bekijken) weer
  3. a
  4. Ga voor je pincode voor support naar het gedeelte Login Info (Aanmeldgegevens).

Show me how