Je PHP-versie weergeven

Je kunt je PHP-versie rechtstreeks in het Plesk-venster controleren.

1. Klik op je Plesk homepage, onder het domein dat je wilt bekijken, op Meer weergeven.
    1. Niet in Plesk? Meld je aan bij je GoDaddy-account.
    2. Klik naast het Plesk-hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
    3. Voer de hiervoor beschreven Stap 1 uit.
  2. Onder PHP-instellingen zie je je huidige PHP-versienummer.
    Je PHP-versie weergeven

Met Plesk-hosting kun je verschillende PHP-versies hebben voor ieder domein. Als je de PHP-versie controleert op meerdere domeinen, moet je deze stappen voor ieder domein herhalen.