Web & Classic Hosting Help

Je PHP-taalversie weergeven of wijzigen

De meeste van onze hostingaccounts ondersteunen enige versie van PHP. Als je account dat ook doet, wordt de versie die je gebruikt weergegeven in je controlepaneel.

Je PHP-versie weergeven

1. Meld je aan bij Accountbeheer.
  2. Klik op Webhosting.

Klik afhankelijk van het type hosting dat je gebruikt op één van de onderstaande opties. Je kunt dit zien aan de hand van het tweede woord in de omschrijving van je hosting onder de domeinnaam van je hostingaccount (Deluxe Web correleert bijvoorbeeld met Web/Classic (Hosting Control Panel)).

Web/Classic (Hosting Control Panel)

1. Klik naast de hostingaccount die je wilt gebruiken op Starten.

In het gedeelte Server wordt je PHP-versie weergegeven.

OPMERKING: Als je account geen PHP-versie weergeeft, heb je een Windows®-account die IIS6 gebruikt, wat geen PHP ondersteunt.

Je PHP-versie wijzigen

1. In het menu Meer selecteer je Programmeertalen.
  2. Selecteer de PHP-versie die je wilt gebruiken en klik vervolgens op Doorgaan.
  3. Klik op Bijwerken.

Linux (cPanel)

1. Klik naast de hostingaccount die je wilt gebruiken op Starten.
  2. In het gedeelte Software/Services klik je op PHP-versie selecteren.

Je huidige PHP-versie wordt weergegeven.

OPMERKING: Als je handmatig PHP-modules wilt selecteren die beschikbaar zijn voor je account, dan selecteer je 5.4 in plaats van native (5.4).

3. Als je je versie wilt wijzigen, selecteer je in het menu PHP-versie de versie die je wilt gebruiken en daarna klik je op Als huidige instellen.

Windows (Plesk)

Plesk laat je de PHP-instellingen per domein wijzigen. Dit betekent dat je de instellingen voor ieder domein op je account moet bijwerken als je de standaard van Plesk niet wilt gebruiken.

1. Klik naast de hostingaccount die je wilt gebruiken op Starten.
  2. Onder aan het gedeelte van de domeinhosting die je wilt gebruiken, klik je op Meer weergeven.

Onder PHP-instellingen wordt je PHP-versie weergegeven.

Je kunt je PHP-versie wijzigen door te klikken op Hostinstellingen naast de domeinnaam.