Je Office 365-e-mailaccount instellen en hier toegang toe verkrijgen

Gefeliciteerd. Je hebt nu de beste tools voor e-mail en productiviteit met Office 365 van GoDaddy. Je hebt alles wat je nodig hebt. Daarom gaan we nu aan de slag met het belangrijke werk: je e-mailaccount maken. Het installeren van Office 365 is zo gebeurd als je de eenvoudige onderstaande instructies opvolgt.

Deze instructies gelden alleen voor het eerste account dat je installeert met Office 365. Ga voor meer accounts naar E-mailadressen/gebruikers aan je Office 365-account toevoegen.

Office 365 van GoDaddy installeren

1. Meld je aan bij Accountbeheer.
  2. Klik op Office 365 E-mail en productiviteit en klik naast het plan dat je wilt gebruiken vervolgens op Beheren.
  3. Vul de volgende velden in:
    Veld Wat te doen
    Voor- en achternaam Voer je voor- en achternaam in, die worden toegevoegd wanneer het account een e-mail verzendt.
    E-mailadres Voer het e-mailadres in dat je wilt gebruiken en selecteer dan het gewenste domein (of voer het in).
    Type account Selecteer het type account voor het e-mailadres.
    Bevoegdheden beheerder Selecteer of je wilt dat dit account beheerdersbevoegdheden heeft (voor je eerste account raden we altijd aan dat je dit selecteert).
    Accountgegevens verzenden naar Voer het e-mailadres in waarop je informatie wilt ontvangen over de installatie van het account.
    Wachtwoord maken en bevestigen Voer een wachtwoord in voor het account.
  4. Klik op Maken of Maken en doorgaan.

De volgende stap hangt af van de bestaande configuratie van je domeinnaam:

Via ons geregistreerd zonder bestaand e-mailadres

Dat is alles! Je hebt je account ingesteld.

Via ons geregistreerd met bestaand e-mailadres

Je hoeft nu alleen nog maar de e-mailservices van je domeinnaam over te zetten op Office 365. Hiermee verander je wel waar je e-mail ontvangt. Dit betekent dat je geen e-mails meer ontvangt bij je bestaande e-mailprovider. Wees voorzichtig. Je kunt terugkeren naar deze pagina als je niet wilt overstappen op de e-mailprovider van je domein.

Klik als je klaar bent om je e-mailadres te veranderen op Overschakelen. Binnen 48 uur wordt je e-mail verzonden naar Office 365.

Geregistreerd bij een ander account van GoDaddy, ergens anders of zonder de naamservers van GoDaddy

We moeten de configuratie van je domeinnaam aanpassen om je e-mail goed te laten werken. Je kunt de instructies vinden in

.

Je nieuwe e-mail openen

Nadat je je e-mailaccount hebt ingesteld en alles is geregeld, kan het tot aan 48 uur duren voordat je e-mails ontvangt op Office 365. Gewoonlijk duurt het echter niet zo lang.

Zodra je een e-mail ontvangt, kun je die op een van de volgende manieren lezen:

Gebruik... Doe dit...
Webbrowser Ga naar http://email.je domeinnaam: we gaan er hierbij vanuit dat we het account voor je hebben geïnstalleerd of dat jij alle DNS-gegevenssets hebt gebruikt die we aan je hebben verstrekt.
Desktop-e-mailvoorzieningen Zie E-mailvoorzieningen gebruiken
Mobiele apparaten Zie Mobiele apparaten gebruiken