Help

GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Je instellingen voor online opslag beheren

Met de instellingen van Online -opslag kun je alles aanpassen, van het kleurenschema van de toepassing tot het e -mailadres dat je gebruikt om informatie te verzenden en hoe je je bestanden opslaat.

Het is allemaal onderverdeeld in tabbladen waarmee je de instellingen die je wilt wijzigen snel en eenvoudig kunt bijwerken. Als je op OK klikt, worden de updates opgeslagen die je op dat tabblad hebt aangebracht.

Instellingen beheren

 1. Meld je aan bij je online opslagaccount .
 2. Selecteer in het menu Instellingen een van de volgende opties om de bijbehorende instellingen te beheren:

  Weergave -instellingen

  • Thema — Wijzigt de kleur van pagina -elementen.
  • Tijd instellen — Stelt het interval in dat de Online -opslag gebruikt voordat u zich afmeldt wegens inactiviteit.
  • Navigatiegedrag — Selecteer Elke toepassing openen in een nieuw venster om andere werkruimtetoepassingen in nieuwe vensters te openen.

  E -mailidentiteit

  • E -mail van de naam — Deze naam wordt weergegeven als de afzender van e -mails die je verzendt vanuit Online -opslag, zoals samenwerkingsverzoeken.
  • E — Dit is het retouradres voor e -mails die je verzendt vanuit Online Storage.

  Wachtwoord

  • Wachtwoord instellen — Vul de velden in om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

  Bestandsinstellingen

  • Bestandsnaamconflicten — Als je bestaande bestanden al de naam gebruiken van de bestanden die je probeert te uploaden, selecteer dan of je bestaande bestanden wilt vervangen door de nieuwe, bestaande bestanden wilt laten zodat er twee bestanden met dezelfde naam bestaan of de naam van het bestand wilt wijzigen .
  • Opties voor Workspace Desktop Tool — Als je Workspace Desktop Tools gebruikt, selecteer je Bestand automatisch openen voor bewerking om bestanden die je uploadt naar Online Storage automatisch te openen in Workspace Desktop Tools.
  • Dropbox -opties instellen — Wijs een e -mailadres aan als een dropbox voor bijdragers om bestanden naar je online opslagaccount te sturen. Schakel voor een extra beveiligingslaag een externe bezorgings -ID in die afzenders moeten invoeren in de onderwerpregels van hun e -mails. Je kunt ook instellingen voor bestandsnaamconflicten toepassen op dropbox -bestanden.
 3. Klik op OK . Je instellingen worden bijgewerkt.

Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.