Je Instagram-account koppelen aan je Facebook-pagina

Voordat je kunt koppelen met Instagram om een Instagram-feed aan je site toe te voegen of een Instagram-post te maken, moet je naar je professionele Instagram-account gaan en dit koppelen aan je Facebook-bedrijfspagina.

Verplicht: Controleer voordat je begint of je het juiste type Instagram- en Facebook-account hebt. Persoonlijke accounts kunnen niet worden gebruik.
  1. Ga naar de app Instagram op je telefoon of tablet en meld je aan.
  2. Ga naar je profiel.
  3. Selecteer Menu en dan Instellingen.
  4. Ga naar het Accountcentrum en selecteer Accountcentrum instellen.
  5. Kies Facebook-account toevoegen of meld je aan bij je gewenste account.
  6. Synchroniseer je profielfoto als je dat wilt en selecteer Doorgaan. Als het koppelen is gelukt, wordt de profielafbeelding van je pagina weergegeven. Je kunt nu je site koppelen aan Instagram en sociale-mediaberichten maken.